Bio-Cellulose Masker

De ultieme SOS-behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Het verzachtende vliesmasker is verrijkt met ontgiftende mineralen zoals zink en rockweed algen, evenals hydraterende hyaluronzuur om de huid te verkoelen, herstellen en verzachten. De huid blijft soepel en hernieuwd achter.
Image

Activated Charcoal Refining Mask

Dit masker is verrijkt met duurzame bamboehoutskool, het verfijnt de poriën en onttrekt onzuiverheden. Het maakt poriën bijna onzichtbaar. Dit zuiverende poeder wordt geactiveerd met water en verandert in een koele hydraterende gel die de huid overspoelt met vocht voor een soepele, heldere teint.
Image
Image

Age Defying Platinum Masker

Het sterproduct is het Age Defying Masker. Gemengd met platinadeeltjes waardoor het zijn unieke zilveren kleur heeft, wordt dit rubberen masker gemengd tijdens uw consult en aangebracht over het hele gezicht - zelfs over gesloten ogen en mond (optioneel). Het masker blijft dan ongeveer 10 minuten op de huid terwijl u een heerlijke hoofdhuidmassage of handmassage ontvangt. Na 10 minuten wordt het rubberen masker voorzichtig van het gezicht getild om een stralende, egale huidteint te onthullen. U kunt zelfs de gebieden van uitdroging, lijnen en rimpels zien aan de binnenkant van het masker! Wil je het proberen?
Image
Image