12 Weeks to WOW

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen! Met een op maat gemaakte combinatie van 6 professionele Medik8 peelingbehandelingen, en de juiste actieve huidverbeteringsingrediënten voor thuis geeft u dit een WOW -resultaat in slechts 12 weken!
Image

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Wat mag u verwachten van deze 12 weekse kuur:
Image

  • Het verminderen van rimpels
  • Het verminderen van pigmentvlekken
  • Het verminderen van acne
Image

Wat is de downtime?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, schilfering van de huid en milde peeling veroorzaken; maar elke huid is anders. Ik raad aan om de eerste 12 uur na de peeling geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U wordt een uitgebreide nazorgroutine aanbevolen om thuis mee door te gaan om ervoor te zorgen dat uw huid correct herstelt en verjongt. Als algemene regel geldt dat u vanaf maximaal de derde dag na peeling nog maximaal 5 dagen zult schilferen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breed spectrum zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30.
Image

Kan ik niet slechts 1 behandeling ondergaan om mijn huid te verbeteren?

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. Vandaar het 12 weeks to WOW PROGRAMMA.
Image