Meest gestelde vragen

Hoelang blijven de effecten van Instantly Ageless zichtbaar?

De chemie van het lichaam is bij ieder persoon verschillend,. De werking kan dus per persoon verschillen. Gemiddeld is Instantly Ageless werkzaam tussen de 6-10 uur.

Kan ik make-up aanbrengen?

Als de Instantly Ageless ingedroogt is,kunt gemakkelijk make-up aanbrengen. De werking kan hierdoor wel iets verkorten. Wij adviseren daarom altijd om minerale make-up te gebruiken.

Wat is Argireline?

Argireline is op dit moment de meest geavanceerde peptide op de markt.Argereline helpt de huid met het producren van collagen. Door het gebruikt verminderen fijne lijntjes en rimpels wat veroorzaakt wordt door de bewegingen in de huid. Argireline heeft hetzelfde effects als botox, maar is niet toxcies, het wordt gewonnen uit natuurlijke aminozuren.

Verstopt Instantly Ageless de poriën?

Nee, het olievrije microserum is niet comedogeen, waardoor de priën niet kunnen verstoppen. Instantly Ageless zorgt er ook voor dat de poriën zich samentrekken waardoor de huid er gladder en egaler uit ziet.

Voor welk huidtype is Instantly Ageless geschikt?

Instantly Ageless is voor elk huidtype geschikt

Wat is de werking van Instantly Ageless?

De Argireline trekst de huid samen waardoor het zichtbaar werkt op fijne lijntjes, rimpels, vochtophoping rondom de ogen, donkere kringen, grove poriën, verslapte hals, lijntjes decolleté, en handen.

Droogt Instantly Ageless de huid uit?

Nee, de huid wordt niet droger door het gebruik van Instantly Ageless. Is uw huid erg droog rademn wij wel aan om eerst een moisturizer aan te brengen al voor u Instantly Ageless aanbrengt. Wilt u langer resutaat behouden raden wij aan om Luminensce daylotion te gebruiken.

Verdwijnen mijn rimpels definitief door het gebruik van Instantly Ageless?

Nee, de rimpels zullen niet definitief verdwijnen. Instantly Agegeless bevat Argireline, dit peptide stimuleerd de natuurlijk aanmaak van collageen, en bij dagelijks gebruik de huid zijn jeugdige elasticiteit weer terug geeft.

Er blijft een witte waas achter, hoe kan dat?

Als er een witte poederachtige waas op de huid achterblijft kan dat de volgende oorzaken hebben:

  • U heeft te veel aangebracht. Breng 1 laagje aan met uw vinger of wattenstaafje en wacht 3 minuten.
  • U heeft een droge huid, gebruik eerst een klein laagje moisturizer alvorens u Instantly Ageless aanbrengt.
  • Het product is niet aangebracht op een vochtige huid. Neem de huid af met een iets vochtige doek, en breng daarna Instantly Ageless aan.

Kan ik Instantly Ageless meerdere keren per dag aanbrengen?

Ja, dat kan, maar zorg ervoor dat het product aangebracht op een schone huid die vrij is van make-up.

Is er nog extra advies?

Gebruik Instantly Ageless spaarzaam. Het is niet nodig om het product in te masseren, een deppende beweging is voldoende en kan het makkelijk door de huid worden opgenomen.

Het beste resultaat wordt bekrijgt na een douchebehandelingen, of als de huid erg gehydrateerd is. Een warm kompres aan brengen op de huid alvorens u Instantly Ageless aanbrengt is sterk aan te raden.

Hoe ouder de huid, hoe minder collageen en elastine de huid bevat. Ook de dikte van de huid speelt een rol, gebruik 1x per week een enzymatische peeling wat u voorzichtig onder de oogzone aanbrengt.Verwacht geen wonderen van het product. De beste resultaten zullen bereikt worden tussen de 30 en de 55 jaar.

Mensen die roken of een zonbeschadigde huid hebben zullen minder resultaat behalen.