Huidverbetering

Microdermabrasie:

Abrasie staat voor het afschuren van de huid, microdermabrasie is dus het pijnloos afschuren van een dun laagje van de bovenste huidlaag (opperhuid). In de salon wordt gewerkt met een diamant microdermabrasie apparaat.

Wat kunt u verwachten van microdermabrasie:

images

  1. vermindering van littekens, van bijv  acné
  2. vervagen van pigmentvlekken
  3. stimuleren van collageen en elastine (zij zorgen voor stevigheid van de huid)
  4. vervagen van fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  5. helder maken van een futloze, droge huid en een rokershuid
  6. kleiner maken van grove poriën
  7. stimuleren van de doorbloeding
  8. verminderen van ouderdomsvlekken
  9. een beter opname van werkstoffen

De microdermabrasie behandeling bestaat uit een dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, microdermabrasie, gevolgd door een kalmerend masker inclusief een hand massage en een afsluitende verzorging. Een microdermabrasie behandeling kan als eenmalige opfris behandeling van de huid dienen, echter voor een maximaal resultaat wordt een kuur aanbevolen.

 Mesotherapie:

Eén van de allernieuwste methode waarbij rimpels en expressielijntjes verzachten en de stevigheid van de huid verbetert, de huid wordt gladder en frisser! Door middel van elektrische impulsen , elektroporatie genoemd, worden  werkstoffen pijnloos in de celwanden geplaatst. De huid wordt dus van binnenuit opgevuld, waardoor fijne lijntjes vervagen, de bloedcirculatie wordt verbeterd en het vochtgehalte van de huid hersteld. Het lichaam wordt gestimuleerd collageen en elastine aan te maken. Zij zorgen voor de stevigheid van de huid.
images-3Een mesotherapie behandeling bestaat uit een dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, gezichts-/ hals-/ schouder massage ,  het insluizen van werkstoffen dmv ultrasound, om de stoffen als het ware tot aan de cellen te brengen, gevolgd door mesotherapie, waarbij de werkstoffen in de celwanden worden geplaatst en een afsluitende verzorging. Ook hierbij geldt voor een maximaal resultaat wordt een kuur aanbevolen.

Een topbehandeling en het advies voor een optimaal resultaat  is dan ook een microdermabrasie behandeling, de huid staat open,  gevolgd door ultrasound en mesotherapie! Deze behandeling bestaat uit een dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, microdermabrasie, kalmerend masker incl massage van de handen, een ampulbehandeling die wordt ingesluisd dmv ultrasound, gevolgd door mesotherapie, en een afsluitende verzorging.